"СЛОГА" ГАЛЕРИЈА

РАДНИЧКЕ СПОРТСКЕ ИГРЕ УСС СЛОГА -2013.

Овогодишње шесте по реду Радничко спортске игре Удружених синдиката Србије „Слога“ одржане су у Брзећу  од 12 -17. септембра.

JUNIOR

Туристичко насеље Брзеће налази се у подножју источне стране Копаоника, на 270 км од Београда, 100 км од Ниша и 15-ак километара од Копаоника. Због свог идеалног положаја и надморске висине Брзеће са својим хотелима и апартманима пружа све услове за одмор и рекреацију током   целе године. Идеално је место за припрему спортских екипа, као и све облике рекреативног спорта и  здравственог а туризма. Одликује га изузетно пријатна клима током целе године и идеално је место за све облике рекреације, спорта, и здравственог туризма.

CAM00182

Учесници овогодишњих спортских игара били су смештени у хотелу Јуниор, који поседује 78 смештајних јединица, са једнокреветним, двокреветним, конфорт и породичним собама.

JUNIOR
На простору од 8 хектара смештени су бројни спортски терени: 5 терена за фудбал, 6 терена за кошарку, 6 терена за тенис, 6 терена за одбојку, 2 терена за рукомет, укључујући и савремено опремљену теретану.

sporttennisslideshow77556

Чист ваздух и различитост терена, одушевили су овогодишње учеснике,  али и богат пратећи садржај који су домаћини понудили.

RЕSTORAN

У ресторану капацитета 300 места, домаћини су се потрудили да нас достојно угосте, разноврсном, укусном и квалитеном храном.