"СЛОГА" ГАЛЕРИЈА

У шестим по реду Радничко спортским играма у организацији Удружених синдиката Србије „Слога“, учешће у различитим спортским играма је  узело петнаест екипа, које су се међусобно надметале у 10 дисциплина. На самом отварању, у поподневним часовима, време нам није ишло на руку, међутим, већ сутра, првог дана надметања, а и касније током целих игара, време нам је било итекако наклоњено.

Игре је отворио Жељко Веселиновић, председник Слоге.

Предходно жребањем су одређени парови за надметање, а већ првог дана у  преподневним  сатима синдикалци су се такмичили у кошарци  и одбојци.

CAM00303

У сјајној спортској атмосфери, први сусрет су започеле кошаркашке мушке екипе Градског саобраћајног предузећа  Београд и Азотаре Панчево, где је резултаом 31-24, била успешнија екипа из Београда.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Кошаркашка утакмица са највише набоја,  два стара ривала,  Протента  из Обреновца и Градске  чистоће из Београда, завршена је победом екипе из Обреновца.
Женске екипе у одбојци, Градска Чистоће –Београд и  Градског саобраћајног предузећа- Београд, такође су одиграле први меч, а победу су однеле припаднице лепшег пола Градске чистоће.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У поподневним сатима првог дана је почело такмичење у малом фудбалу, стрељаштву и другим дисциплинама.

CAM00310